vrijdag 6 november 2015

FEELFOOD en De Noordmannen

Deze 3 ondernemers uit de Leharstraat vormen samen De Noordmannen: Fred en Jos van Autobedrijf Probaat, Frans van Van de Sande Piano’s en Natasja van Magnolia Bloemen. En zij doen alle 3 mee aan FEELFOOD!

Avondprogramma: 19:00u. - 19:30u. - 20:00u. - 20:30u. - 21:00u.

Lekker kauwen tijdens FEELFOOD bij Probaat 

Wist je dat Je met voedsel uitstekend muziek kan maken? Tijdens het avondprogramma van FEELFOOD kan je daar getuige van zijn, of zelf de muziek maken! Onder begeleiding dirigent/ componist Aart Strootman en gitarist Peter Keijzers en publiek maken we een interactief concert met voedsel. Letterlijk een KAUW concert. Fred van Autobedrijf Probaat: “Je krijgt bij aanvang iets wat geluid maakt als je het eet. Je kan dan aan alles denken. Wortels bijvoorbeeld, of appels. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan er geluid mee maken. Zo vormen we met 15 à 20 man een heel orkest te vormen en samen muziek te maken. De dirigent heeft hier al een heel idee hierbij, het wordt hartstikke leuk!”

Thuiskomen

Op de vraag wat eten voor Fred zelf betekent antwoord hij: “Gezelligheid , een rustmoment, relaxed koken. Eten is voor mij het moment van de dag om samen te zijn aan tafel met mijn gezin en de dag door te nemen. Thuiskomen.”
Heb jij altijd met je altijd met je mond dicht gegeten en de muziek nog niet gemaakt? Dan zien we je graag bij het Kauwconcert!

Piano Puur bij Van de Sande

Ook Piano Puur is onderdeel van het avondprogramma. Leerlingen van Van de Sande Piano’s vleugels geven een informeel concert. De ruimte achter de winkel wordt voor FEELFOOD omgetoverd tot een waterbar. Komt dat zien!

Magnolia bloemen

Ook Magnolia bloemen helpt FEELFOOD mee een succes te worden: ze maken kosteloos prachtige boeketten van groenten. Ook levert eigenaresse Natasja bloemen voor het Flatconcert.

De Noordmannen
Deze 3 ondernemers uit de Leharstraat vormen samen De Noordmannen: Fred en Jos van Autobedrijf Probaat, Frans van Van de Sande Piano’s en Natasja van Magnolia Bloemen. De Noordmannen zijn opgericht omdat ze vinden dat Tilburg Noord positiever in het nieuws mag komen. “Het is een wijk met een grote diversiteit aan culturen en die kun je gebruiken om mensen te binden, wat dichter bij elkaar te brengen. Dat geeft extra jus aan onze wijk.” , aldus Fred. Hij vertelt verder over de Noordmannen en de reputatie van Noord: “Wij proberen met z’n drieën regelmatig feelgood dingen te organiseren voor en door de buurt. Je kan daarbij denken aan muziekavonden of de Tilburgse Cultuurnacht. Er zijn nu al meer leuke dingen te doen in Noord, waar de buurt zich kan binden.” FEELFOOD is een initiatief waar ze graag bij aansluiten. 

Tekst: Shannon Odolphij, stagiaire ContourdeTwern

Geen opmerkingen: